Home Cégismertető IntellAgent Referenciák Kapcsolat MunkaajánlatokHOLOTECHT – A valóság karnyújtásnyira

A Profitrade90 Kft. konzorciumi partnerként 2018 óta vesz részt a Holotecht fejlesztésben, melynek segítségével az eddig csak számítógépes modellként létező épületekről valóságos, a térben megjelenő 3 dimenziós körüljárható modellek születhetnek.

A több, mint egy éve zajló kutatási folyamat során egy olyan standardizált és egységesített termék jött létre, ahol a megrendelők a saját épületeiket valós helyszínen, valós méretben bejárhatóan tudják bemutatni, ellenőrizni, tesztelni. Ezzel Mixed Reality megoldással a felhasználók azonnal, előképzettség nélkül is megértik és valóságosnak fogadják el a látottakat.

Célunk hogy a termék megjelenésével nemcsak az építészet, de minden olyan szakma, ahol a vizualizáció hozzáadott értéket teremthet, részesedjen a kutatás során elért eredményekből, és nekik is specifikus termékkel jelentkezhessünk. Egy ilyen megoldás szintén nagy segítséget jelent az ingatlanok bemutatása esetén (kiállítás, konferencia, értékesítés), amikor maga az ingatlan eredeti formájában nem áll rendelkezésre. További információkért kérjük, látogasson el a projekt honlapjára:
www.holotecht.com